Forside – KIDSTYLE

TØJ, SKO OG TILBEHØR TIL BØRN STR. 4 ÅR - 12 ÅR

Jakker til børn 4 år - 11 år - kidstyle.dk by umame

OVERTØJ
Varme vinterjakker
Køb til pige - køb til dreng


Termotøj til børn 4 år - 11 år - kidstyle.dk by umame

TERMOTØJ
Mange flotte farver
Køb til pige - køb til dreng


Termostøvler og gummistøvler til børn 4 år - 11 år - kidstyle.dk by umame

STØVLER
Mange farver og kvaliteter
Køb til pige - køb til dreng


Regntøj til børn 4 år - 11 år - kidstyle.dk by umame

REGNTØJ
Hold dig varm og tør
Køb til pige - køb til dreng


Kidstyle er en dansk webshop med tøj til børn fra kvalitets brands

På kidstyle.dk finder du tøj fra kvalitets brands til børn og unge fra store danske og internationale brands. Kidstyle.dk har modetøj, sko og accessories fra brands som Gant, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Lacoste, Name it, Mikkline, Levis, Champion, Sofie Schnoor, Converse, Garcia, Hummel og Puma.

Kidstyle.dk’s målgruppe er alderen 4 - 10 år. Vi udvælger det bedste fra de forskellige kollektioner, for at dit barn skal få lækkert modetøj til enhver lejlighed. Hos kidstyle.dk finder du tøj til børn, der både er med på sæsonens mode og har en høj kvalitet. Når børnene bliver ældre, kan du besøge teenstyle.dk. Her finder du modetøj, sko og accessories til dine tweens, teens og teenagers.

Styles og trends til enhver lejlighed

Kidstyle.dk tilbyder et stort udvalg af tøj til børn af kendte brands. Hvad enten du har brug for undertøj, overtøj, bukser, jeans, t-shirts, bluser, skjorter eller meget andet, finder du det her. Kidstyle.dk synes det er vigtig at alle børn føler sig godt tilpas, og har tøj til enhver lejlighed. Har du brug for noget klassisk, funktionelt, sporty, afslappet, glamourøst, street eller noget helt tredje, er du kommet til den helt rigtige kids webshop.

De perfekte accessories til børnene

Mangler du de perfekte accessories til børn i alderen 4 - 10 år? Du finder dem her på kidstyle.dk. Strømper, halstørklæder, smykker til hår, tasker og meget mere tilbydes på webshoppen.

Onlineshopping skal være effektivt, nemt og hurtigt

Hos kidstyle.dk køber du nemt og hurtigt børnetøj i onlineshoppen. For at du som kunde skal få en rigtig god oplevelse tilbyder kidstyle.dk en yderst god kundeservice. Der lægges vægt på hurtig levering og hurtig behandling af reklamationer og returnerede varer. Hvis du har nogle spørgsmål skal du ikke tøve med at kontakte os pr. telefon eller mail, hvor vi også kan give råd og vejledning til dit køb hos os.

Du kan også møde os på Facebook og Instagram, og tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor spændende nyheder jævnligt kommer til din mail. De nyeste tendenser og trends, gode tilbud og kampagner og de nyeste tøj til børn i webshoppen er nogle af det ting du kan se frem til i nyhedsbrevet.

Vi byder dig velkommen til kidstyle.dk og ønsker dig god fornøjelse med shoppingen. Husk at besøge vores teen shop - teenstyle.dk - for tøj sko og meget mere til teenagers fra 12-19 år. For at finde mærketøj til voksne er du velkommen ind på umame.dk.