Undertøj til børn og unge

Viser 1–40 af 127 resultater

Viser 1–40 af 127 resultater

Undertøj til unge piger

Det er meget vigtig at undertøj er af bedste kvalitet, da det er det lag vi bærer tættest på kroppen og alle døgnets timer. Her hos UMAME lægger vi vægt på at de små skal få den bedste oplevelse af flot kvalitetsundertøj. Undertøj skal være behageligt og lækkert. UMAME tilbyder pigeundertøj i størrelse 4 - 11 år, fra mange af de store kvalitetsbrands.

Feminint eller sporty?

Vi har alle vores individuelle præferencer når det kommer til undertøj, og derfor har UMAME mange forskellige modeller der passer forskellige pasformer. Du finder f.eks. hipsters, klassiske trusser eller culotte trusser. Du kan også finde bralette, softe bh\'er og sportstoppe. Der er også undertrøjer og tanktops i behagelige materialer.

Populære undertøjsmærker

Undertøj skal som sagt være både flot, funktionelt og behageligt, derfor vælger vi vores brands med omhu. Du finder undertøj fra kvalitetsbrands som Calvin Klein, Name it, Puma, Tommy Hilfiger m.m.

Undertøj i størrelse 4 - 11 år

Hos UMAME finder du undertøj til alderen 4 - 11 år. Hvis du skal op i størrelse, kan du nemt finde det i vores shop til teenagers, teenstyle.dk. Her finder du størrelse fra 10 år og helt op til XL i voksenstørrelse.

Ind og kig på kidstyle.dk\'s kvalitetsundertøj, god fornøjelse!