Badetøj til børn og unge

Viser 1–40 af 49 resultater

Viser 1–40 af 49 resultater

Badetøj til unge piger

Skal du i svømmehal eller en tur på stranden? Så er det her hos UMAME du finder det rigtige outfit. Vi har et flot udvalg af bikinioverdele, bikinitrusser og badeshorts til unge piger i alderen 4 - 11 år. Hos UMAME er kvalitet vigtigt, og det finder du her, i flere forskellige farver og modeller. Det er vigtigt at de unge piger føler sig godt tilpas i deres badetøj, og at de føler sig frie til at bade eller lege som de har lyst til.

Bikini just til dig

Vi køber bikini til unge piger fra mange forskellige leverandører, og gør alt for at du skal finde en bikini der passer perfekt til dig. Elsker du farver og mønster, eller er ensfarvet det rigtige for dig, så finder du helt sikkert en bikini som falder i din smag. Der er sportige bikinier med bryderryg, trekantsbikinis og halterneckbikinis. Til dem kan du købe tilhørende hipsters- eller brieftrusser.

Badedragt til unge piger

Mange unge piger kan bedst lide at have badedragt på, som man kan bevæge sig frit i. Derfor forhandler vi også flotte badedragter, så der findes noget for alle. En badedragt er utroligt smart at have på til strandturen eller i svømmehallen, hvor der er fart på. Du finder vores bikinier og badedragter i størrelse 4 - 11 år. Skal du bruge en større størrelse? Så kan du nemt gå in på teenstyle.dk, hvor du finder teenagetøj i størrelse 12 år og helt op til XL voksenstørrelse. Kig ind og find din sommerfavorit.